Australske postkontorer gjør det nå mulig for kunder å gjøre Bitcoin-betaling

Et nytt samarbeid mellom Australian Post og Bitcoin.com.au har gjort det mulig for australiere over hele landet å nå betale for sitt Bitcoin-kjøp på postkontorer i landet.

I en kunngjøring fra Bitcoin.com.au vil over 3500 australske postkontorer i landet tillate klienter å betale for bitcoin takket være det nye partnerskapet. I tillegg vil det nye partnerskapet la postkontorene ta imot kontanter og EFTPOS-betalinger for kjøp av digital valuta gjort på Bitcoin.com.au, gjennom deres populære Post Billpay-tjeneste.

Gjør Bitcoin trygt og enkelt i Australia

Holger Arians, administrerende direktør i Bitcoin.com.au, uttrykte sin glede over det nye partnerskapet og la merke til at det er en stor prestasjon for digital valuta i Australia og rundt om i verden. Han sa:

Det beviser at det er etablerte virksomheter og organisasjoner som ønsker å lære om nye teknologier ved å gjøre, og ikke ved å blokkere.

Arians forklarte at målet med det nye initiativet er å gjøre Bitcoin trygt og enkelt for enhver australsk å bruke. Dette ville også gi dem enkel tilgang og pålitelig klient, hevdet han. Ifølge ham synes mange i landet å betale for Bitcoin Era på et Australia Post-kontor som er tryggere enn å overføre penger på nettet, spesielt for førstegangskjøpere eller nye kunder.

Australsk post begeistret for å tilby Bitcoin-tjenester

Susan Nicholson, Australia Post’s Business and Financial Financial Services, uttalte på vegne av Australian Post, at Australia Post i lang tid har spilt en vesentlig rolle i samfunnet for å gjøre tjenester tilgjengelige for alle. Hun sa:

Post Billpay har vært en av Australias mest pålitelige betalingsmetoder for regninger i over 20 år, og vi er glade for nå å tilby muligheten for at Bitcoin-regninger skal betales på et postkontor, som kommer med en produktforbedring som tilbyr ID-bekreftelse og bekreftelse på fakturabetaling i sanntid tilbake til sikkerhetsmaskinen.

Det er verdt å merke seg at Australia har vært et kryptovennlig land med for tiden over 5000 bitcoin-automater. Mens brukere av Bitcoin.com.au allerede var i stand til å betale for Bitcoin på rundt 1500 utsalgssteder i Blueshyft betalingsnettverk.